Wij organiseren graag op maat wijnproeverijen, heerlijke ‘wijnen met een ziel’!

De komende voorjaarsproeverij in Cafe restaurant POLDER, staat gepland op zondag 12 mei, van 13:00 tot 17:00 uur a.s.  Voor meer informatie over deze proeverij zie op mijn website.

Victory Wines organiseert ook Wijnreizen!

Onze uitgangspunten zijn:

  • Eerst proeven, dan kopen.
  • De prijs/ kwaliteitverhouding is doorslaggevend.
  • Liever minder alcohol, dan meer.
  • Het gaat om de ‘doordrinkbaarheid’ van de wijn.
  • Liefst een zo zuiver mogelijke wijn, dat kan biologisch zijn.

Naast seizoensproeverijen organiseren wij ook proeverijen op aanvraag, bijvoorbeeld als familie- of werkuitje. De invulling van de proefsessie wordt in overleg bepaald, zo kunt u er een persoonlijk thema aan verbinden of precies die kennis opdoen die u graag wilt ontwikkelen.

Voor overzicht en prijzen van mijn wijnen zie ‘Victory Wines Prijs- en Bestellijst 2019‘.

Aroma wiel, een handig hulpmiddel voor bij het proeven!

(Witte wijn aroma wiel)

Victory Wines proeverij in Paviljoen Smit Bokkum

Afgelopen zondag konden wijnliefhebbers zich vermaken tijdens een Wijnproeverij van Victory Wines bij Restaurant Smit Bokkum. De bovenzaal van het restaurant was omgetoverd tot smakelijk proeflokaal waar de beste Duitse en Oostenrijkse wijnen konden worden geproefd.

Peter Jansen haalde wijnmaker Matthias Gaul, die de beste Duitse wijnmaker is, naar Volendam en presenteerde tevens een heerlijke serie wijnen van wijnhuis Franz Pichler (Oostenrijk). Matthias Gaul maakt al jaren topwijnen en tevens de beste rode wijn van Duitsland 2017, de Pinot Noir ‘S’ 2015. Het was de hele middag een komen en gaan van enthousiaste wijnliefhebbers die volop ruimte kregen om te proeven en te praten over de gepresenteerde wijnen.

Bron: Krant Nieuw-Volendam