ProWein beurs in Düsseldorf

Afgelopen weekend bezocht ik de ProWein beurs in Düsseldorf. Het is  dé beurs voor vakbezoekers. DE COMPLETE WIJNWERELD OP EEN BEURS. Niemand wil de ProWein missen. Meer dan 6.600 exposanten vertegenwoordigen op de belangrijkste vakbeurs voor wijn en gedistilleerd ter wereld 295 wijngebieden in 60 landen. Op de beurs presenteren zij hun nieuwste producten – van de hippe Bag-in-Box tot de mooiste champagne. De wijnwereld is veel meer dan slechts de wijn van het laatste oogstjaar. Tegenwoordig zijn de meest bijzondere soorten, evenals de marketingconcepten en een intelligent samengesteld assortiment doorslaggevend voor het succes. Op de ProWein worden al deze criteria op één locatie perfect onder de aandacht gebracht.

Zie voor meer informatie: https://www.prowein.nl

 

Simon verteld over de Pinot Noirs uit de Pfalz van Weingut Matthias Gaul.

Na een mooie voorstellingsproeverij voor Benier Global Wines in Vught, het bedrijf wat Victory Wines in 2008 kocht en Vinocerf, Bert Trommelen en ‘The Gang’, uit Fort aan de Drecht in Uithoorn, nu al een uur na sluitingstijd van de beurs alleen maar aan het proeven op de VDP stand: Knipser en Dr. Wehrheim. Zo afschuwelijk lekker allemaal. Proost (ik spuug echt alles uit hoor!). 😜😁🍾🥂🍇🍷👍

 

Na een paar uur Gaul wijnen voorstellen aan potentiële klanten is goed proeven en toeven bij de restjes van Reichsrat von Buhl…herrlich.👍

Eindelijk mijn huiswijn gevonden! 😜😁👍

De typisch Pfälzer delicatessen: Saumagen und Wurst.

Het proefteam van Vinocerf (Uithoorn) is ook gek op Pinot Noir.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *